Το Περίπτερο - Λευκός Γάμος

δράστης Insert Coin Productions 4.5.2014

tags: video / animation

Video

Το Περίπτερο - Λευκός Γάμος

" Το Περίπτερο" είναι μια σειρά δυσδιάστατου animation η οποία έχει σκοπό να σκιαγραφήσει την Ελληνική πραγματικότητα μέσα από ιστορίες των κεντρικών της χαρακτήρων αλλά και πολλών άλλων.

Ο Κούλης ο κουτοπόνηρος περιπτεράς, ο Σωτήρης, διεφθαρμένος αστυνομικός και κουμπάρος του Κούλη και ο Τέλης ο γραφικός ταξιτζής με εμμονή με το στοίχημα, είναι οι πρωταγωνιστές μας οι οποίοι ζουν στο Εκάλεω, ένα προάστειο της Αθήνας.

Με κέντρο συνάντησης το περίπτερο του Κούλη οι ήρωες μας μαζι με πολλούς άλλους ¨Εκαλεώτες" θα μπλεχτούν σε ιστορίες που έχουν στόχο να διασκεδάσουν αλλά κυρίως να κριτικάρουν εποικοδομητικά  τις αδυναμίες της Ελληνικής κοινωνίας, πάντα με καλή πρόθεση. 

Λίγα λόγια για τον ''δράστη'' Insert Coin Productions

H Insert Coin Productions είναι μια ομάδα που συγκρότησαν οι τρεις δημιουργοί της σειράς με σκοπό την παραγωγή του "Περιπτέρου".

Η ομάδα διαθέτει δυναμικό για όλους τους τομείς που απαιτεί η παραγωγή του animation αλλα δυστυχώς είναι ακόμα αρκετά ολιγομελής σε σχέση με τις ανάγκες ενός τέτοιου project. Γι αυτό και ζητούν από οποιονδήποτε μπορεί, έχει το χρόνο και τη διάθεση να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους και να γίνει μέλος της ομάδας με σκοπό τη συχνή κυκλοφορία επεισοδίων της σειράς. 

mail επικοινωνίας: to_periptero@hotmail.com

Insert Coin Productions Team

tags / video / animation