Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • εκθέσεις
26 11 2012 Έως 1/12/2012

centimetersxinches

New order-Power corruption and lies

Διερεύνηση των artworks βινυλίων / Επιλογές από συλλέκτες και Έλληνες εικαστικούς.

Το metamatic:taf παρουσιάζει την έκθεση centimetersxinches που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως την 1 Δεκεμβρίου.

Μια διερεύνηση των artworks βινυλίων, μια σύνθεση εξωφύλλων σπάνιων βινυλίων και εξωφύλλων εικαστικού ενδιαφέροντος από συλλέκτες - επαγγελματίες της μουσικής αλλά και από Έλληνες εικαστικούς. Τα εξώφυλλα δίσκων αποτελούν ένα ιδιαίτερο πεδίο με εικαστικό, αλλά και επικοινωνιακό ενδιαφέρον. Μια εικόνα, που σε μερικές περιπτώσεις είναι αδιαμφισβήτητης εικαστικής αξίας λειτουργεί ως όψη ενός προϊόντος που απευθύνεται στο ευρύ κοινό και βγαίνει σε μαζική παραγωγή. Έχει στόχο του να λειτουργεί σε βάθος χρόνου επικοινωνιακά, επηρεασμένο σταθερά από τις εκάστοτε κοινωνικοπολιτικές και πολιτισμικές συνθήκες αλλά σε μερικές περιπτώσεις το ίδιο το εξώφυλλο είναι πιθανό να ασκήσει επιρροή στην μαζική κουλτούρα της εποχής.

Οι επιλογές των εξωφύλλων των δίσκων θα γίνουν από συλλέκτες, από djs του metamatic:taf αλλά και από Έλληνες εικαστικούς.

Επιμέλεια: metamatic:taf και bijoux de kant

Εγκαίνια: Δεύτερα 26.11.12, 20:30

Είσοδος ελεύθερη

Διάρκεια έκθεσης: 26.11-01.12.2012

Ώρες Λειτουργίας: Δευτ-Σαβ 12:00-21:00

Στα πλαίσια της έκθεσης centimetersxinches το metamatic:taf φιλοξενεί bazaar βινυλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει από τις 11:00 έως τις 21:00.

Στο παζάρι θα διαθέτουν δίσκους συλλέκτες ιδιώτες αλλά και δισκοπώλες, συγκεντρώνοντας μεγάλη ποικιλία βινυλίων από προσιτούς δίσκους μέχρι δυσεύρετους. Οι δίσκοι θα καλύπτουν ευρεία μουσική γκάμα, από ροκ, ποπ, soul, τζαζ, funk και μπόσα νόβα μέχρι hip hop και electronica, ενώ θα συγκεντρωθούν δίσκοι από τα 60΄s μέχρι και τη δεκαετία που διανύουμε.

Οι djs του metamatic:taf και όχι μόνο θα αναλάβουν τη μουσική κάλυψη της ημέρας με μουσικές από τα βινύλια τους και dj sets από το πρωί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Είσοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας: Κυρ 02.12.2012, 11:00-21:00

Διεύθυνση: Νορμανού 5, Αθήνα 105 55, μετρό Μοναστηράκι 

tags: εγκατάσταση