Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • events
27 11 2019 Έως 30/11/2019

Encounters through art, ethnography, and pedagogy

‘Encounters through art, ethnography, and pedagogy’

 

Το T.A.F. / the art foundation έχει τη χαρά να φιλοξενεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, την έκθεση ENCOUNTERS through art, ethnography, and pedagogy, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εθνογραφικου Κινηματογράφου της Αθηνας - Ethnofest, ως μέρος της στρατηγικής συνεργασίας Εράσμους+.

Το Ethnofest, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Άγκντερ (Νορβηγία), το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Ελλάδα), το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ (Ολλανδία) και τους καλλιτεχνικούς οργανισμούς The Arts Cabinet (Η.Β.) και Raketa (Σουηδία), παρουσιάζει έκθεση projects από μια διεθνή ομάδα επιλεγμένων φοιτητών και φοιτητριών από δύο Θερινά Προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Τα έργα της έκθεσης εκκινούν από έναν πολύπλευρο χώρο εργασίας που τοποθετείται ανάμεσα στην καλλιτεχνική πρακτική, την κινηματογράφηση και την εθνογραφική έρευνα. Ερχόμενοι από διαφορετικά πλαίσια της τέχνης και των κοινωνικών επιστημών, οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες εξερευνούν το χώρο που δημιουργείται ανάμεσα στην εθνογραφία και άλλες δημιουργικές πρακτικές στην τέχνη και τον κινηματογράφο.

 

Εγκαίνια έκθεσης: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, 19.00-21.00

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο 17.00-20.00

Διεύθυνση: Νορμανου 5, Μοναστηράκι

Περισσότερες πληροφορίες:

https://www.ethnofest.gr/

facebook: https://facebook.com/events/2121763511466137/?ti=as

 

Χορηγοί Επικοινωνίας: 

https://www.culturenow.gr/ 

https://www.forfreegr.com/