Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • εκθέσεις
23 05 2019 Έως 27/5/2019

Athens Jewelry Week 2019 at T.A.F

Το T.A.the art foundation στα πλαίσια του πειραματισμού που το χαρακτηρίζει και της άμεσης σχέσης του χώρου με το designκαι τη μόδα, με χαρά φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Athens Jewelry Week, στους χώρους της gallery αλλά και των πάνω δωματίων της αυλής, από τις 23 Μαΐου έως και τις 27 Μαίου.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Athens Jewelry Week ανοίγει τις πόρτες της για να καλωσορίσει τους επισκέπτες της. Στόχος αυτού του δυναμικού θεσμού είναι να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό τις τάσεις και την πλούσια ποικιλία του σύγχρονου κοσμήματος, όπως αυτό εξελίσσεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της διεθνούς κοσμηματοποιίας, η οργάνωση αποτελεί την ελληνική παρουσία στο παγκόσμιο χάρτη των αντίστοιχων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με όλο και αυξανόμενο ενδιαφέρον. Η AJW 2019 καλύπτει μια εβδομάδα εκθέσεων, διαλέξεων και εργαστηρίων, φέρνοντας στο προσκήνιο τους σύγχρονους δημιουργούς κοσμημάτων, την τέχνη τους και τις αυθεντικές φωνές τους.

Η Athens Jewelry Week, που διοργανώνεται από την ομάδα Anticlastics, στοχεύει στο να ξεκινήσει ένα διάλογο μεταξύ της σύγχρονης σκηνής καλλιτεχνικού κοσμήματος και της πόλης των Αθηνών, να δημιουργήσει συνέργειες/συνεργασίες μεταξύ των πολιτιστικών οργανισμών και φορέων της πόλης και να δημιουργήσει έναν διαδραστικό χάρτη όπου επισκέπτες και κάτοικοι μπορούν να ανακαλύψουν εκ νέου την πόλη τους 

Στο χώρο του T.A.the art foundation φιλοξενούνται οι εξής δημιουργοί

6XMistaken for Strangers(Brooke Marks-Swanson / Jina Seo / Joshua Kosker / Masako Onodera / Melis Agabigum / Rachel Andrea Davis)

ArxAries,Performing Jewelry,(Panagoula Boulis and Ginevra Montoschi)

Yiota VogliUnveiled Sentiments

Xanthi KaldeliLove hurts Three Times

X, Anthoula Polyviou & Niki Stilianou

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες για το AJW.

 

Εγκαίνια: Σάββατο 25 Μαΐου 2019, 21.00

Διάρκεια: 23.05 – 27.05.19
Ώρες λειτουργίας: 
Δευτέρα – Κυριακή, 12.00 – 20.00


Διεύθυνση: Νορμανού 5, Μοναστηράκι

Είσοδος ελεύθερη