Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • events
06 03 2019 Έως 6/2/2019

March for Workshops / Needle and Thread by Anna Theocharaki

tags: workshop

Το workshop θα πραγματοποιηθεί από την καλλιτέχνη Άννα Θεοχαράκη και θα αφορά την επεξεργασία κλωστών και νημάτων με στόχο την κατασκευή κοσμημάτων. Για την Άννα Θεοχαράκη η βελόνα είναι μια επέκταση του σώματος, ενώ η κλωστή είναι μια επέκταση του μυαλού. Τα χνάρια του νου αποτυπώνονται για πάντα στο ύφασμα, αλλά η βελόνα εγκαταλείπει τον χώρο δράσης της όταν η μεσολάβηση της τελειώσει. Η βελόνα είναι ένα μέσο, ένα μυστήριο, μια πραγματικότητα, ένας ερμαφρόδιτος, ένα βαρόμετρο, μια στιγμή και ένα Ζεν. Kimsooja.Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους και οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να έχουν άλλες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο.
Τα εργαστήρια έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων. Για συμμετοχή στα εργαστήρια επικοινωνήστε μαζί μας στο home@theartfoundation.gr στο 210 3238 757.

Το εργαστήριο θα είναι δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά.Εισηγήτρια:

Η Άννα Θεοχαράκη γεννήθηκε το 1965. Σπούδασε διακόσμηση και γραφικές τέχνες στη σχολή Πετρά από το 1983 ως το 1985. Συνέχισε με σεμινάρια και προσωπικές αναγνώσεις. Ασχολήθηκε με τη ζωγραφική για μια δεκαετία. Από το 1995 και μετά, στράφηκε στην κλωστή, το ύφασμα και τις εφαρμογές του, δημιουργώντας σπειροειδή περικάρπια, κορδόνια – κόμπους, κοσμήματα, αξεσουάρ, πάτσγουορκς, ενδύματα, φωτιστικά κ.α. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια επιμελείται τα κοστούμια για το «Θέατρο Δρόμος» του Jean – Jacques Tesson και οργανώνει Εργαστήρια δημιουργικής ραπτικής για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Άννα Θεοχαράκη: Άννα Θεοχαράκη

tags: workshop