Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • μουσική
07 06 2018 Έως 7/6/2018

Σταύρος VanderWilt - Εβδομαδιαίον Πρόγραμμα

Παρουσίαση δίσκου

Το T.A.F / the art foundation φιλοξενεί την παρουσίαση του πρώτου προσωπικού δίσκου του συνθέτη και ενορχηστρωτή Σταύρου VanderWilt με τίτλο Εβδομαδιαίον Πρόγραμμα την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στις 21.00

Πρόκειται για έναν πολυμορφικό δίσκο με έντονες επιρροές από τη διεθνή artpop σκηνή. Η ιδέα αποκαλύπτεται μέσα από τον ίδιο τον τίτλο του άλμπουμ. Το κάθε κομμάτι φωτογραφίζει στιγμιότυπα της καθημερινότητας διαφορετικών ανθρώπων της σύγχρονης κοινωνίας, ενώ η ολοκληρωμένη ακρόαση συνθέτει μια "εβδομάδα" γεμάτη εμπειρίες, σκέψεις και συναισθήματα.

 

Η αφομοίωση του κλασικού ακουστικού ήχου στον σύγχρονο ηλεκτρονικό, σε συνδυασμό με την έντονη μελωδικότητα που κυριαρχεί τόσο στα ορχηστρικά κομμάτια όσο και στις ερμηνείες των επτά διαφορετικών καλλιτεχνών που συμμετέχουν στον δίσκο, αλλά και η άμεση περιγραφικότητα των στίχων του ίδιου του συνθέτη και του φίλου του και συνεργάτη Νικόλα Καραναστάση, αποτελούν μια γνήσια και φρέσκια πρόταση.


Στην παρουσίαση θα είναι παρόντες όλοι οι ερμηνευτές με την φιλική συμμετοχή των μουσικών του συγκροτήματος ΑΜΡΜ. Στον ίδιο χώρο θα γίνει και η προπώληση του συλλεκτικού CD με το booklet, μόνο για τους παρόντες ακροατές εκείνης της βραδιάς. Την εικονογράφηση και επιμέλεια του booklet έχει αναλάβει η Λουκία Κλεώπα. 

Παρουσίαση δίσκου: Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Διεύθυνση: Νορμανού 5, 105 55 Μοναστηράκι

www.theartfoundation.gr