Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • εκθέσεις
11 01 2018 Έως 4/1/2018

Studios 2017

Για 8η συνεχή χρονιά / απόφοιτοι τις ΑΣΚΤ συνομιλούν σε μια ομαδική έκθεση

Το T.A.F / the art foundation οργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά την έκθεση Studios που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 στις 20.30 και θα διαρκέσει έως τις 4 Φεβρουαρίου.

Ξεκινώντας το 2011, ο καθιερωμένος πλέον εκθεσιακός θεσμός του TAF, παρουσιάζει μια φορά το χρόνο επιλεγμένα έργα αποφοίτων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας που συνιστούν μέρος της πτυχιακής τους εργασίας. Η έκθεση που επιμελείται κάθε χρόνο η ομάδα του T.A.F. έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου νέων καλλιτεχνών και φιλοδοξεί να φωτίσει πτυχές των εικαστικών προβληματικών που αναδύονται κατά τη διάρκεια της φοίτησης στην ΑΣΚΤ.

Η φετινή έκθεση συγκεντρώνει συνθέσεις, εγκαταστάσεις, γλυπτά, βίντεο, ζωγραφικά και χαρακτικά έργα έντεκα αποφοίτων. Οι συμμετέχοντες εικαστικοί εκκινούν από διαφορετικές αφετηρίες και αναφορές. Άλλοτε μια βιωμένη εμπειρία γίνεται το αφηγηματικό πλαίσιο του έργου ή συνιστά επί της ουσίας το ίδιο το έργο, και άλλοτε οι καλλιτέχνες διαχειρίζονται ευρύτερες έννοιες, επιχειρώντας κατά κάποιο τρόπο την τιθάσευσή τους. Οι τόποι κατοίκησης της μνήμης και της φαντασίας, η οντότητα του χρόνου, ο θάνατος ως γεγονός και η αποτύπωσή του αποτέλεσαν πεδία προβληματισμού στη δουλειά τους.

Συμμετέχουν: Ευαγγελία Δημητρακοπούλου, Αικατερίνη Διαμαντή,  Beskida Kraja, Στεφανία Λασκαρίδου, Βερόνικα Μαλαγόν, Βιβή Παπαδημητρίου, Διονύσης Παππάς, Άννα Σάπκα,  Ζωή Σκλέπα, Ελένη Τσαμαδιά, Πάνος Τσώνης

Επιμέλεια: Χριστίνα Δηλάρη, Ιφιγένεια Παπαμικρουλέα

Είσοδος ελεύθερη

Εγκαίνια: Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, 20.30
Διάρκεια έκθεσης: 11.01 – 04.02.2018
Ώρες λειτουργίας: Δευτ-Σαβ 12.00-21.00, Κυρ 12.00-19.00

tags: εκθέσεις