Η δική σας εκδήλωση
  • στην πόλη
  • εκθέσεις
14 12 2017 Έως 13/1/2018

Six Impossible Things Before Breakfast

6 δημιουργοί παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ένα χώρο που ανοίγεται στο κοινό διατηρώντας ακόμη όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ορίζουν έναν ιδιωτικό οικιακό χώρο. Ο τίτλος της έκθεσης Six impossible things before breakfast παραπέμπει στην εν-τω-μεταξύ στιγμών χρονικότητα, όταν η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αναταράζεται από την επισφαλή συνθήκη αιώρησης μεταξύ ύπνου και ξύπνιου - πριν τη ρήξη που επέρχεται με την καθιερωμένη ρουτίνα του πρωινού.

Η έκθεση παρουσιάζει έργα που προκύπτουν από την επίμονη εξερεύνηση πτυχών των καθημερινών εμπειριών μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις στη δημιουργική διαδικασία. Γίνεται έτσι εφικτή η σύζευξη διακλαδούμενων δημιουργικών χειρονομιών, έχοντας επίγνωση της αμοιβαιότητας που τις χαρακτηρίζει. Το WE ARE BUD γίνεται η πλατφόρμα πάνω στην οποία συντελείται ένα πείραμα· μετατρέπεται σε ένα εργαστήριο παραγωγής αδύνατων πραγμάτων που μας καλούν να εισέλθουμε σε κόσμους όπου η Αλίκη ταξιδεύει ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσεις και όπου η σκέψη της ύπαρξης παραμένει εν τω γίγνεσθαι.

Μέσα από τη δημιουργία (αν)εφικτών κόσμων, οι 6 καλλιτέχνιδες θέτουν τους όρους για εναλλακτικές οικονομίες του νοήματος, όπου παιχνίδια κλίμακας και οικειοποίησης ταυτοτήτων διαπραγματεύονται μια ανυπόφορη σκέψη: θα φάμε τις λέξεις ή οι λέξεις εμάς.

WE ARE BUD
https://www.facebook.com/wearebud/

Το BUD είναι ένα πείραμα. Ένας χώρος σε επαναπροσδιορισμό.

Το Bud δεv είναι εκθεσιακός χώρος ούτε γκαλερί. Ο ορισμός του είναι άγνωστος, το ίδιο και η διάρκεια ζωής του. Μας αρέσουν τα περίεργα (πράγματα) και δημιουργούμε/κάνουμε χώρο γι’ αυτά.

We are bud
We are flat
We emerge
We are temporary
We collaborate
We are guerillas.

Επιμέλεια: Δήμητρα Ιγνατίου, Ευαγόρας Βανέζης

We Are Bud
Μυλλέρου 43, 10436 Αθήνα
www.facebook.com/wearebud

tags: εκθέσεις