Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • μουσική
23 11 2017 Έως 23/11/2017

LIVE: PSYCHEDELIC BABY TRIO

Το T.A.F. / the art foundation φιλοξενεί στη σκεπασμένη αυλή του το πρώτο jazz live του φθινοπώρου την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στις 21.30. Ο Γιώργος Κοντραφούρης εμφανίζεται με μία νέα εκδοχή του Baby Trio και μια έκπληξη: αυτή τη φορά θα έχει και γυναικεία φωνητικά, σε ένα πρόγραμμα με πρωτότυπες συνθέσεις και διασκευές, βγαλμένο από τα ψυχεδελικά '60s και τη μουσική του Brian Auger και της Julie Driscoll.

Ο Γιώργος Κοντραφούρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου του 1967. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο. Στην ηλικία των 16, έστρεψε το ενδιαφέρον του στη jazz και παρακολούθησε μαθήματα jazz αυτοσχεδιασμού με τον Μάρκο Αλεξίου. Παρακολούθησε μαθήματα επίσης με τους Jim Beard και Jarmo Savolainen. Αποφοίτησε με Bachelor's και Master's degree in Jazz Performance από την Ακαδημία Sibelius στη Φινλανδία. Έχει συνεργαστεί ως πιανίστας και οργανίστας με πολύ σημαντικούς μουσικούς της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.

To 2008 δημιούργησε το νεανικό σχήμα που τον συνοδεύει, το Baby Trio, το οποίο ανανεώνεται ηλικιακά κατά τα δύο τρίτα μόλις τα μέλη περάσουν το 25ο έτος της ηλικίας τους. Το Baby Trio δημιουργήθηκε για να εκφράσει «την αφέλεια, τον εφηβικό ενθουσιασμό και γενικά ό,τι κάνει εντύπωση σε έναν νέο μουσικό όταν αρχίζει να παίζει σε ένα συγκρότημα με τους φίλους του». Το Baby Trio τελικά εκφράζει όλες τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που υπάρχουν πριν αρχίσει «η κανονική ζωή».

Γιώργος Κοντραφούρης - Ηammond B-3
Kωστής Φαναράς - κιθάρα
Έκτορας Ρέμσακ - τύμπανα
Δήμητρα Κοκκινοπούλου - φωνητικά

Πέμπτη 23.11.2017, 21.30

Είσοδος ελεύθερη

 

Διεύθυνση: Νορμανού 5, 105 55 Μοναστηράκι

www.theartfoundation.gr

 

tags: jazz / μουσική