Η δική σας εκδήλωση
  • στην πόλη
  • μουσική
23 09 2017 Έως 23/9/2017

Parklife Melody: Marina Satti & Fonέs στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το Parklife, η σειρά συναυλιών στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, προσκαλώντας το κοινό σε μία μοναδική εμπειρία όπου η μουσική επενδύει τη φύση και η φύση εμπλουτίζει τη μουσική εμπειρία.

Τον Σεπτέμβριο, δύο διαφορετικές εκδόσεις, το Parklife Traditional με μία συναυλία του Ross Daly Quintet και του Martha Mavroidi Trio και το Parklife Melody, με τις συναυλίες της Μαρίνας Σάττι με τις Fonέs και της Ευανθίας Ρεμπόυτσικα με τον Γιώργο Περρή, περιμένουντους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ, που θα μπορέσουν να τις απολαύσουν ξαπλωμένοι στο Ξέφωτο.

PARKLIFE MELODY: Marina Satti & Fonέs
Το Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γεμίζει από τις αρμονικές φωνές επτά γυναικών οι οποίες, από κοινού και η κάθε μία χωριστά, επαναδιατυπώνουν γνωστές μελωδίες, παραδοσιακή μουσική από τις πέντε ηπείρους και experimental ήχους. Τη συντροφιά τους πλαισιώνουν κρουστά, μπάσο και πνευστά, μετατρέποντας τη συναυλία σε αληθινή γιορτή. Οι Fonέs είναι οι Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Βιργινία Φραγκούλατζη και Μαρίνα Σάττι.

Τη βραδιά ανοίγουν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, τέσσερις καλλιτέχνες από τη Σενεγάλη και την Ελλάδα (Ndioba Νgom, Αss Τhiam, Γιώργος Χριστάκης, Jeffree Diop) που πρεσβεύουν ότι όλα είναι ρυθμός και μουσική.

Πέτρος Κούρτης: Κρουστά
Μιχάλης Καπηλίδης:Τύμπανα
Yoel Soto Gonzalez: Μπάσο
Σπύρος Νίκας: Σαξόφωνο
Βασίλης Παναγιωτόπουλος:Τρομπόνι
Γιώργος Κόλτσιου: Κιθάρα

 

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

http://www.snf.org/el/

tags: μουσική