Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • events
26 05 2017 Έως 1/6/2017

Travellink Project

Κάθε πόλη, μια αφίσα / Κάθε αφίσα, ένα κοκτέιλ

Το T.A.F/ The Art Foundation εγκαινιάζει το Travellink Project σε διοργάνωση του ΙΝΚ Project.Exhibition την Παρασκευή 26 Μαίου.

Το INK Project.Exhibition παρουσιάζει την πέμπτη σε σειρά έκθεση αφίσας τον ερχόμενο Μάιο στο χώρο του T.A.F/ The Art Foundation. Από τις λέξεις “travel” και “ink”, το Travellink έρχεται να σας ταξιδεύσει με χρώμα και μελάνι.

Είκοσι δημιουργικά γραφεία, ανεξάρτητοι γραφίστες και εικονογράφοι όπου ο καθένας τους επιλέγει την αγαπημένη του πόλη και σχεδιάζει από μία αφίσα εμπνευσμένη από αυτή.

Οι bar tenders του T.A.F/ The Art Foundation δημιουργούν από ένα cocktail για κάθε αφίσα με ίδιο όνομα και χαρακτήρα. Κάθε πόλη μία αφίσα, κάθε αφίσα ένα cocktail. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα τα δείτε και θα τα δοκιμάσετε την ημέρα των εγκαινίων.

Παράλληλα, οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ Art & Design College εμπνέονται κι εκείνοι από τις αγαπημένες τους πόλεις και σκηνοθετούν τις δικές τους φωτογραφίες. Στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του T.A.F/ The Art Foundation παρουσιάζουν την έκθεση “Landscape Travellink”.

Στη γκαλερί του T.A.F/ The Art Foundation θα πραγματοποιηθεί το Luv 'n' Roll Piercing Days από τον @donkonelove και @luvnroll! Θα μπορείτε να κάνετε τις νέες τρύπες σας ή να αγοράσετε κοσμήματα και ρούχα από τη νέα συλλογή.

Συμμετέχουν:

Οι σχεδιαστές: alati design atelier, Charis Tsevis, Christina Tsevis, Cloudtrap, Corn Studio, Dimitra Karagianni & Panos Myriagkos, Elena Baka, Katerina Angelikaki & Thalassinos Anastasiou, Katerina Miliaraki, Marianna Pefani, Marios Balaskas, Mike Karolos, Mikela Argyriadou, Slab, Stavros Damos, Sugahtank, Thanasis Kamenidis, Theo Kontaxis,  Vasilis Palas, Virginia Andronikou

Οι cocktail designers: Στάθης Κολώνιας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σαραντινός, Σπύρος Φίλης

Oι φωτογράφοι: Afrodite Houlaki, Eirini Foteinou, Euaggelia Vouraki, Giorgos Charalampous, Υorgos Monos, Harry Lapsatis, Ioannis Kampanis, Konstantinos Tziras, Konstantinos Lepouris, Maria Paxou, Sandy Fragouli, Spiros Sotiropoulos, Vaso Makripidi, Varonika Panko

THE TRAVELLINK PROJECT from Con Kilaris on Vimeo.

Διοργάνωση: INK Project.Exhibition

 

Eγκαίνια: Παρασκευή 26.05.2017 στις 21:00

Διάρκεια Project: 26.05-01.06.2017

Ώρες λειτουργίας: 12:00-21:00

Περισσότερα για τους διοργανωτές: www.inkproject.gr

Υποστηρικτές event: Fotolio & Typicon, AKTO, Luv n’ Roll | One Love Tattoo Studio, uber, gr design

Είσοδος ελεύθερη

Διεύθυνση: Νορμανού 5, Αθήνα 105 55, μετρό Μοναστηράκι