Η δική σας εκδήλωση
  • στο T.A.F.
  • events
04 04 2017 Έως 4/4/2017

Soft Barrier

tags: events

KHB-Benjamin

Από τον Πειραιά στο Μοναστηράκι / μια pop-up έκθεση

Το metamatic:taf φιλοξενεί με χαρά την pop-up έκθεση Soft Barrier, στο πλαίσιο του συνεργατικού πρότζεκτ Edge.Piraeus, την Τρίτη 4 Απριλίου 2017. Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 14.00 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό για μια ημέρα.

Η επικοινωνία μας περνά μέσα από τον απαλό χώρο που ορίζεται από το γλωσσικό φράγμα. Συνιστά ένα άκρο με πυκνότητα, μια αυτόνομη μεμβράνη η οποία επηρεάζει την κίνηση των σκέψεων και των σωμάτων. Το γλωσσικό φράγμα είναι μια αφηρημένη έννοια η οποία εξαπλώνεται στον νου, όπως το σύνορο.

Το συνεργατικό πρότζεκτ Edge.Piraeus συγκεντρώνει περίπου σαράντα νέους καλλιτέχνες από την Ακαδημία Τεχνών Weissensee του Βερολίνου και τη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Για μια μέρα θα καταλάβουν το metamatic:taf με μια pop-up έκθεση, η οποία διερευνά την επιτελεστικότητα της μετάφρασης μέσω της καλλιτεχνικής πρακτικής.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες από την Ακαδημία Τεχνών Weissensee: Benjamin Busch, Alexine Chanel & Mickael Faure, Pauline Faucheur, Maki Hosokawa, Sunniva Innstrand, Chia-Liang Lai, Mio Okido, Eri Qubo, Julie Peter, Maria Turik, Julius Weigel

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες από την ΑΣΚΤ: Εριφύλλη Αγγελοπούλου, Λυδία Βαϊρακταράκη, Αδαμαντία Δουλούδη, Στέλλα Μούζη, Αγγελική Παπαγεωργίου, Μάγια Παπακώστα, Χρήστος Φάβιος, Μυρτώ Χατζημιχαήλ

Επίσημη ιστοσελίδα του Edge.Piraeus http://www.edgepiraeus.com/

Weissensee Academy of Art Berlin http://kh-berlin.de/

ΑΣΚΤ http://www.asfa.gr/

Είσοδος Ελεύθερη

Τρίτη 4 Απριλίου 2017, 14:00

Διεύθυνση: Νορμανού 5, Αθήνα 105 55, μετρό Μοναστηράκι

Edge.Piraeus πραγματοποιείται με την υποστήριξη των:

tags: events