Η δική σας εκδήλωση
  • στην πόλη
  • εκθέσεις
22 03 2017 Έως 25/3/2017

11. Bridge Strike!

Μια ομαδική έκθεση απο το Syndicate / @ Snehta Residency

BRIDGE STRIKE!

Magalie Guérin, Magdalena Kita, Lina Lapelyte, Julie Born Schwartz, Lauren Taylor, Vasilis Zarifopoulos

Μια ομαδική έκθεση απο το Syndicate.

Εγκαίνια Τετάρτη 22 Μαρτίου 8 - 11μμ.

Ανοιχτά 23, 24, 25 Μαρτίου 4 - 8μμ.

SNEHTA, Ι. Δροσοπούλου 47, Κυψέλη 11257, Αθήνα

(Απόσπασμα άρθρου, 15 Μαϊου)…

Αλλά δεν υπήρχαν ξεκάθαρα ίχνη τις προηγούμενες ημέρες. Όπως μπήκε το πρωινό κάπου μια δυό ντουζίνες κεντρικών δρόμων επηρεάστηκαν, κάνοντας αρκετές εκατοντάδες διασυνοριακούς εργαζόμενους να γίνουν φυγάδες του άστεος. Είναι άγνωστο τι προκάλεσε αυτή την αυθόρμητη αντίδραση, αν και κάποια μεγάλα ερευνητικά κέντρα έχουν βαλθεί να εξετάζουν τους λόγους δίχως σταματημό.

(Απόσπασμα άρθρου, 7 Ιουνίου)…

Ανάμεσα σε ένα σύνολο ατόμων που συναντιούνται εικονικά μέσα απο ένα πολυμοφικό σύστημα ημιτελών εργαλείων επικοινωνίας, υπάρχει μια έντονη πεποίθηση πως οι ‘δημιουργίες’ της ανθρωπότητας βρίσκονται στα αρχικά στάδια της απόλυτης απόρριψης. Αυτή η θεωρία βασίζεται στις ομολογίες όσων ήσαν εκεί παρόντες - τις ονόμασαν ΄θαυματουργές - και αποτελούν μέρη γεγονότων που πιστεύουν ότι συνδέονται με περιβαλλοντικές αλλαγές, που είναι αποτέλεσμα πρόσφατων αλλαγών στην ιδιοσυστασία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτή η θέση δεν έχει ξεκάθαρη επιστημονική απόδειξη. Παρόλα αυτά, ένα μέλος αυτής της ομάδας έφτιαξε ένα λεπτομερές διάγραμμα - έναν τύπο μαθηματικής απόδειξης – που παρουσίασε σε αυτό το γραφείο διεξοδικά μέσω τηλεφώνου, στην διάρκεια που συγκεντρώνονταν ακόμη πληροφορίες για αυτή την αναφορά.

(Απόσπαμα Άρθρου, 7 Ιουνίου)

Ιδιωτικές ρουτίνες φυσικής άσκησης γίνονται ομαδικά, λένε, για να ενδυναμωθεί το μυαλό κατά των χημικών ανισορροπιών. Δίνουν έμφαση σε αυτή την επίπονη επανάληψη που δίνει βάση στην άσκηση αντιστάσεων και που ενθαρρύνει την απόλυτη απόσυρση σε μέρη ήσυχα και απόμερα. – Αυτή είναι και μια μορφή κριτικής σε επίσημους εσω-κυβερνητικούς κανονισμούς, προτείνοντας συμπλέξεις κοινωνικού τύπου οπουδήποτε είναι δυνατόν να υπάρξουν. Ομοιόμορφη εφαρμογή αυτού του κοινωνικού δόγματος αποτελεί ο βασικός κινητήριος μηχανισμός πίσω απο το ταχέως ανασυγκροτημένο σύστημα Telenet, που δημιουργεί οπαδούς στο χώρο του ‘φίτνες’ ενώ προσβάλλει ενεργά την αποτελεσματικότητα της εργασίας.

Magalie Guérin γεννημένη το 1973 στο Μόντρεαλ Καναδά και ζει στο Σικάγο.
Magdalena Kita γεννημένη το 1983 στο Ντεμπίκα της Πολωνίας και ζεί στη Κολονία.
Lina Lapelyte γεννημένη το 1984 στη Λιθουανία και ζει μεταξύ Βίλνιους και Λονδίνου.
Julie Born Schwartz γεννημένη το 1981 στο Σικάγο, ΗΠΑ, και ζει στην Κοπενχάγη.
Lauren Taylor γεννημένη το 1992 στο Νασβίλ ΗΠΑ ζει στο Σικάγο.
Βασίλης Ζαφειρόπουλος γεννημένος το 1983 στην Ελλάδα, ζει στην Αθήνα.

Το Syndicate είναι μια διεθνής πλατφόρφμα εκθέσεων, εικαστικών event και εκδόσεων. Ξεκινώντας απο το Λονδίνο πριν ένα χρόνο απέκτησε νέα.

Περισσότερες πληροφορίες (FB event)

tags: εκθέσεις