Η δική σας εκδήλωση
  • στην πόλη
  • μουσική
11 05 2017 Έως 11/5/2017

William Basinski live @ Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

St Paul's Sessions / Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

O εμβληματικός συνθέτης της ηλεκτρονικής μουσικής, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Όντας μια ιστορική φησιογνωμία και συνθέτης του οριακού άλμπουμ ¨The Disintegration Loops¨ του 2001 και με συνεργασίες που ξεκινούν από τον Antony και τους Rasputina και φτάνουν στους The Murmurs και την Diamanda Gallas, ο William Basinski από το 1983 έως και σήμερα απαριθμεί 23 στούντιο άλμπουμ στο ενεργητικό του, αποτελώντας έναν ακούραστο εργάτη, που πάντα αναδεικνύει τις νέες τάσεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Υπήρξε βασικός συνεργάτης της Marina Abramovic το 2011, όπου σε συνεργασία με την ANOHNI (Anthony and the Johnsons) ανέλαβαν την παραγωγή του σάουντρακ του ντοκιμαντέρ “The life and death of Marina Abramovic¨, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ στην Temporary Residence Ltd. με τίτλο ¨A Shadow In Time¨, με το κομμάτι ¨For David Robert Jones¨ να αποτελεί ένα ambient έπος μινιμαλιστικής σύνθεσης αφιερωμένο στον David Bowie.

Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, o William Basinski έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να συναντήσει για πρώτη φορά το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία.

http://www.factmag.com/2017/01/19/william-basinski-a-shadow-in-time-david-bowie-review/
http://pitchfork.com/reviews/albums/22738-a-shadow-in-time/

St Paul's Sessions

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567

Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

www.ticketservices.gr

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (περιορισμένος αριθμός)

Περισσότερες πληροφορίες: FB event

tags: μουσική