Η δική σας εκδήλωση
  • στην πόλη
  • μουσική
18 03 2017 Έως 18/3/2017

Keep Shelly in Athens live @ Αγγλικανική Εκκλησία

Keep Shelly in Athens live / @ Αγγλικανική Εκκλησία

Οι Keep Shelly in Athens έχουν αναδειχθεί σε διεθνές επίπεδο και έχουν απασχολήσει τον διεθνή τύπο με εγκωμιαστικές κριτικές για τη μουσική, την αισθητική και τα remix τους.

Το μυστηριώδες ντουέτο των RΠЯ και Jessica Bell, με τα χαρακτηριστικά αιθέρια φωνητικά και τα μελωδικά beats που αιχμαλωτίζουν την παροδικότητα των συναισθημάτων της ζωής και την αναπόφευκτη πάροδο του χρόνου στην σύγχρονη αστική πόλη, μετράει ήδη σημαντικές εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο γνωστά μουσικά διεθνή φεστιβάλ, όπως τα Coachella Festival στην Καλιφόρνια, το Parklife Festival στο Μάντσεστερ και το Fun Fun Fun Festival στο Ώστιν του Τέξας.

Τα μουσικά τους κομμάτια "Fractals", "Flyway" και "Lazy Noon" έχουν αγγίξει την πρώτη θέση στα chart του Hype Machine, ενώ παράλληλα έχουν απασχολήσει το διεθνή μουσικό τύπο, όπως μεταξύ άλλων στα Gorilla Vs Bear, Pitchfork, The Guardian, ΝΜΕ, Independent και Fact Magazine. Παραγωγές τους έχουν κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές εταιρείες, όπως η Forest Family Records, η Planet Mu και η Cascine και την Friends of Friends. Έχουν ταξιδέψει σε 57 πόλεις ανά τον κόσμο και σε σκηνές όπως των Corsica Studios, Bowery Ballroom και Roxy Theatre, ενώ έχουν κάνει επίσημα remixes για τους Tycho (Ghostly International), Blood Diamonds (4AD) και Steve Mason (Domino) μεταξύ άλλων.
Στον πολύ ιδιαίτερο χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού, οι Keep Shelly in Athens σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία μέσω ενός ειδικά προσαρμοσμένου για το χώρο (full band) setlist, εισάγοντας μας με τον ιδιόμορφο ήχο τους στον σαγηνευτικό down-tempo κόσμο της electronica.

Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου

Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα (Μετρό Συντάγματος)

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 | Ώρα έναρξης 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ προπώληση και ταμείο (περιορισμένες θέσεις)

Πληροφορίες - Κρατήσεις

Υπηρεσία εισιτηρίων: 2107234567

Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου

www.ticketservices.gr

Περισσότερες πληροφορίες: FB event 

tags: μουσική