Η δική σας εκδήλωση
  • στην πόλη
  • events
12 05 2012 Έως 14/5/2012

Design Lab Athens

Design Lab 2012 στην Τεχνόπολη / Εξελίξεις και νέες τάσεις του ελληνικού design

Από τις 12 - 14 Μαΐου 2012, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων υποδέχεται και φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτοποριακό Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας Design Lab.

Υλικά, υπηρεσίες, έπιπλα και αντικείμενα design θα παρουσιαστούν κατά τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Design Lab Athens, δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες να έρθουν σε επαφή με τις νέες τάσεις και εξελίξεις στο χώρο.

Με τις παράλληλες δραστηριότητες που διοργανώνονται στους εξωτερικούς χώρους της «Τεχνόπολις», το Design Lab ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια μίας εμπορικής έκθεσης και μετατρέπεται σε ένα εργαστήρι τέχνης, design, δημιουργικότητας, θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας. Φέτος, στην αυλή της «Τεχνόπολις» θα παρουσιαστεί η υπαίθρια έκθεση τέχνης με τίτλο ‘Renew it’, η οποία έχει ως κεντρικό θεματικό άξονα την επαναχρησιμοποίηση παλιών υλικών, για τη δημιουργία καινούριων αντικειμένων και επίπλων.

Σε συνεργασία με διακοσμητικές ομάδες και εταιρείες υλικών, η αυλή της «Τεχνόπολις» θα μεταμορφωθεί σε ένα μοντέρνο ‘πάρκο’ Design και Δημιουργίας. Επίσης, θα παρουσιαστεί ένα ‘πάρκο’ Σύγχρονου Ελληνικού Design, μέσω του οποίου νέοι Έλληνες αρχιτέκτονες, διακοσμητές, καλλιτέχνες και δημιουργοί θα παρουσιάσουν έργα, κατασκευές και installations, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το ελληνικό Design είναι ζωντανό, δραστήριο και δημιουργικό.

tags: design / ελληνικό design / events