8 χρόνια Τ.A.F. / The Art Foundation

bloggerT.A.F./ The Art Foundation 24.4.2017
ανακοινώσεις

8 χρόνια Τ.A.F. / The Art Foundation

Αυτό το Μάιο

γιορτάζουμε

8 χρόνια ζωής

&

130 projects και εκθέσεις

1700 καλλιτέχνες

2.000.000 επισκέπτες

O πρωτοποριακός πολιτιστικός χώρος T.A.F / The Art Foundation που άνοιξε τις πόρτες του το 2009 στην αγαπημένη αυλή της Αθήνας, αυτό το Μάιο γιορτάζει τα 8α γενέθλιά του.

Μέσα σε 8 χρόνια το T.A.F εδραιώθηκε ως μια ανοιχτή πλατφόρμα πολιτιστικής παραγωγής και δράσης και, ταυτόχρονα, ως κομβικό σημείο συνάντησης ανθρώπων προσιτό και προσβάσιμο στο κοινό όλο το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το T.A.F αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Έναν ανεξάρτητο χώρο αναπάντεχων καλλιτεχνικών δράσεων, πειραματικών εκθέσεων και δημιουργικών συνεργασιών.

Με κύριους άξονες τη συμμετοχική κουλτούρα, τον πειραματισμό και τη διερευνητικότητα και στοχεύοντας πάντοτε στην ενεργή εμπλοκή του κοινού,  το T.A.F συνεχίζει να αποτελεί έναν διαρκώς εξελισσόμενο σχηματισμό εντός των αστικών δικτύων. Αναζητά συνεχώς συνεργασίες με κοινότητες δημιουργών από ολόκληρο το φάσμα του πολιτισμού και επιδιώκει μέσα από ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα να οικοδομήσει μια ουσιαστική σχέση με το κοινό.

#taf_memorabilia

15 – 21 Μαΐου 2017

Γκαλερί

Μια εγκατάσταση στον εκθεσιακό χώρο της γκαλερί αφιερωμένη στους 1.700 καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκαμε και στις 130 εκθέσεις, performances, projects και δράσεις που φιλοξενήσαμε όλα αυτά τα 8 χρόνια.

#taf_music

15 – 21 Μαΐου 2017

Αυλή

Δευτέρα 15/5, 21:30 - live Appalachian Cobra Worshipers

Warm up session by Dj A-tag

Τρίτη 16/5, 21:30 -  LPs vs. 45s

back to back dj set με Παύλο Τσαγκαράκη & Νίκο Ευθυμίου

Τετάρτη 17/5, 21:30 - Just Jammin’

back to back dj set με Γιώργο Κοντραφούρη & dj Τeacher

Πέμπτη 18/5, 21:30 - No limits

sound+video installation by dj Playmobill

Παρασκευή 19/5, 22:30 - We gonna party ‘cause it’s our birthday

back to back dj set με Μανώλη Οικονόμου & dj Teacher

Σάββατο 20/5, 22:30 - Doin’ it to death

party by Dj A-Tag, Dj Playmobill & Dj Palov

Κυριακή 21/05, 12:00-00:00 - Every day is like Sunday

all day vinyl dj sets with guests

#taf_popupshops

15 – 21 Μαΐου 2017

Δωμάτια

Καθ’όλη τη διάρκεια της βδομάδας στα δωμάτια περιμετρικά της αυλής, θα φιλοξενούνται για πρώτη φορά pop-up stores των brands

athina korda

fashion

babapots

planters, terrariums, lighting

into ceramics

ceramics

lommer

fashion

odd studio

jewellery

think pig

mugs, plates, lights

Υποστηρικτής birthday week: Fischer

Χορηγός επικοινωνίας birthday week: En Lefko radio

#taf_cocktails

26 - 28 Μαΐου 2017

Γκαλερί & Δωμάτια

Travellink Project

Από τις λέξεις “travel” και “ink”, το Travellink έρχεται για ένα ταξίδι με χρώμα και μελάνι. 20 δημιουργικά γραφεία, ανεξάρτητοι γραφίστες και εικονογράφοι, καθένας από τους οποίους επιλέγει την αγαπημένη του πόλη και σχεδιάζει μία αφίσα εμπνευσμένη από αυτή.

Οι bar tenders του T.A.F δημιουργούν από ένα cocktail για κάθε αφίσα με ίδιο όνομα και χαρακτήρα. Κάθε πόλη μία αφίσα, κάθε αφίσα ένα cocktail.

Παράλληλα, οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ Art & Design College εμπνέονται κι εκείνοι από τις αγαπημένες τους πόλεις και σκηνοθετούν τις δικές τους φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την έκθεση “Landscape Travellink”.

Το Luv ’n’ Roll μεταφέρεται την ημέρα τον εγκαινίων από τα Μελίσσια στην γκαλερί της Νορμανού για να δημιουργήσει τη δική του γωνιά στα πλαίσια του World Piercing Day.

Συμμετέχουν: alati design atelier, Charis Tsevis, Christina Tsevis, Cloudtrap, Corn Studio, Dimitra Karagianni & Panos Myriagkos, Elena Baka, Katerina Angelikaki & Thalassinos Anastasiou, Katerina Miliaraki, Marianna Pefani, Marios Balaskas, Mike Karolos, Mikela Argyriadou, Slab, Stavros Damos, Sugahtank, Thanasis Kamenidis, Theo Kontaxis, Vasilis Palas, Virginia Andronikou

Cocktail designers: Στάθης Κολώνιας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σαραντινός, Σπύρος Φίλης

Διοργάνωση: INK Project.Exhibition

Υποστηρικτές Travellink: Fotolio & Typicon, AKTO, Luv n’ Roll, uber, gr design, Beefeater