• New age σουβλατζίδικα

  blogger T.A.F. 18.9.2014
  practiscope
  New age σουβλατζίδικα

  Υπάρχει το κλασσικό πιτόγυρο. Με την πίτα του -λαδωμένη ή αλάδωτη-, τον γύρο, τις πατάτες, κι αν κοιμάσαι και μόνος σου, με το κρεμμύδι και το τζατζίκι του. Το βρίσκεις σε κάθε γειτονιά και, ειδικά αν είσαι εργένης ή μάνα που κουράστηκες να μαγειρέψεις για το βράδυ, το εκτιμάς όσα λίγα πράγματα σ” αυτή τη χώρα.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Βρες τον δάσκαλό σου

  blogger T.A.F. 20.7.2014
  practiscope
  Βρες τον δάσκαλό σου

  Αγγελία καθηγητή σε κολώνα της ΔΕΗ: μπορεί η πηγή έμπνευσης του Αγγελου Μουζακίτη και του Φίλιππου Γαβριλάκη να μη μοιάζει ειδυλλιακή, αποτυπώνει ωστόσο μια πραγματικότητα που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ξεκινήσουν τη δική τους startup εταιρεία. Οι δύο τους, πριν από έναν περίπου χρόνο, σε μία βόλτα τους στην πόλη παρατήρησαν ένα αυτοσχέδιο αφισάκι, από αυτά που οι καθηγητές κατασκευάζουν μόνοι τους και κολλούν στις κολώνες της ΔΕΗ. «Το θεωρήσαμε τραγικό», λέει ο Αγγελος, «και εξαιρετικά μειωτικό για τον εκπαιδευτικό, αλλά και μη αποτελεσματικό, καθώς δύσκολα ένας γονέας θα επιλέξει ποτέ έναν καθηγητή έτσι».

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Πανσιόν σε νεοκλασικό

  blogger T.A.F. 30.5.2014
  practiscope
  Πανσιόν σε νεοκλασικό

  O Γιάννης Κόνσολας φιλοξενεί στο Alice inn Athens τους τυχερούς τουρίστες

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • pointgreek - οι ελληνικές γωνιές στα πέρατα της γης με ένα κλικ

  blogger persa 14.3.2014
  practiscope
  pointgreek - οι ελληνικές γωνιές στα πέρατα της γης με ένα κλικ

  Η πλατφόρμα pointgreek.com είναι δημιουργία τριών φίλων αλλά και συνεταίρων –ιδρυτών της εταιρείας πληροφορικής Western Computer Services, με έδρα το Αγρίνιο, η οποία και στηρίζει την ιστοσελίδα. Η όλη προσπάθεια στηρίχθηκε στην ανάγκη των περισσοτέρων ανθρώπων, όταν βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους, να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που τους συνδέουν κοινά ήθη και έθιμα. 

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη στα καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με τους Times και το περιοδικό Tatler

  blogger T.A.F. 11.3.2014
  practiscope
  Ξενοδοχείο στη Σαντορίνη στα καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με τους Times και το περιοδικό Tatler

  Το πρόσφατα ανακαινισμένο Iconic Santorini αποτελεί το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο στις λίστες που δημοσίευσαν κορυφαία έντυπα όπως το περιοδικό Tatler και η εφημερίδα Times του Λονδίνου για τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο το 2014

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Πάμε Glamping;

  blogger persa 21.2.2014
  practiscope
  Πάμε Glamping;

  Glamping ήτοι glamorous camping. Ένας νεολογισμός των αρχών του αιώνα μας που περιγράφει την ‘ανάγκη’ κάποιων που ναι μεν θα ήθελαν ένα καταφύγιο στη φύση για να περάσουν τις διακοπές τους αλλά χωρίς να στερηθούν καμία από τις, κάποιες φορές, πολυτελείς ανέσεις τους. Πιο απλά η άνεση ενός ξενοδοχείου στην ύπαιθρο.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Discovergreece.com: Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από μια ιστοσελίδα

  blogger T.A.F. 13.2.2014
  practiscope
  Discovergreece.com: Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από μια ιστοσελίδα

  Λίγο πριν από τη νέα τουριστική σεζόν, η Marketing Greece ενισχύει την προβολή της ελληνικής ομορφιάς, με το λανσάρισμα του discovergreece.com, ενός νέου website που ενισχύει την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Το καφέ της διαφορετικότητας

  blogger T.A.F. 2.2.2014
  practiscope
  Το καφέ της διαφορετικότητας

  Βράδυ Σαββάτου. Από αυτά τα βράδια του χειμώνα που μυρίζουν άνοιξη. Η πλατεία του ηλεκτρικού σταθμού του Ηρακλείου γεμάτη κόσμο. Μέσα στη φασαρία και τη νύχτα μια μπλε φωτεινή επιγραφή τραβάει την προσοχή μας: «Μύρτιλο». Το φυτό με τους μπλε καρπούς και τις ξεχωριστές ιδιότητες… Ετσι ξεχωριστός και ο χώρος που επιλέξαμε για το βραδινό μας ποτό. 

  Διαβάστε Περισσότερα