• 4 δραστήριες food bloggers μας αποκαλύπτουν την αγαπημένη τους συνταγή

  blogger m:t 14.10.2014
  practiscope
  4 δραστήριες food bloggers μας αποκαλύπτουν την αγαπημένη τους συνταγή

  Κάθε σωστό νοικοκυριό έχει τον τσελεμεντέ του, έλεγαν οι παλιές παραδοσιακές νοικοκυρές. Αργότερα, αυτός αντικαταστάθηκε με τη θρυλική Βέφα και την ενότητα μαγειρικής των πρωινάδικων. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και με το τηλέφωνο της θείας Κατίνας για τα μυστικά της γάστρας. Σήμερα, όλα αυτά εκσυγχρονίστηκαν, χάρη στο διαρκώς αναδυόμενο "food blogging".

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Οι γκουρού του ποδηλάτου

  blogger m:t 13.10.2014
  practiscope
  Οι γκουρού του ποδηλάτου

  Αν έχεις ποδήλατο πρέπει οπωσδήποτε να δεις τα βίντεο των The Bike Guru.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Μεζέδες μετά μουσικής: 5 μουσικά μεζεδοπωλεία που αξίζει να επισκεφτείτε

  blogger m:t 13.10.2014
  practiscope
  Μεζέδες μετά μουσικής: 5 μουσικά μεζεδοπωλεία που αξίζει να επισκεφτείτε

  Είναι λίγο παράδοξο αυτό που συμβαίνει με τα μουσικά μεζεδοπωλεία αυτή της πόλης. Ενώ υπάρχουν τόσα πολλά, υπάρχει πάντα κάποιος που αναρωτιέται: "ένα μέρος με μουσική και μεζεκλίκια, ρε παιδιά;" Ίσως είναι δυσεύρετα στο κέντρο, μα κάθε γειτονιά έχει το "διαμάντι" της. Εμείς ερευνήσαμε τρώγοντας και χορεύοντας, και σας προτείνουμε να επιλέξτε ανάμεσα σε όσα ακολουθούν.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Από την Εύβοια με αγάπη

  blogger m:t 9.10.2014
  practiscope
  Από την Εύβοια με αγάπη

  Δώδεκα προϊόντα με premium υπογραφή από το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Μπορεί να απέχει οδικώς λιγότερο από 100 χιλιόμετρα από την Αθήνα, ωστόσο το νησί της Εύβοιας μοιάζει να ακολουθεί τη δική του ξεχωριστή πορεία. Το ίδιο και οι κάτοικοί του που μοιάζουν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν ό,τι τους προσφέρει απλόχερα η γη τους και να το μοιραστούν όχι μόνο με τους… απέναντι, αλλά και με τον υπόλοιπο κόσμο. Από τα αποξηραμένα σύκα της Κύμης, λοιπόν, μέχρι τις μπίρες από το Αυλωνάρι και από τις ελιές των Ροβιών έως τα μανιτάρια του όρους Δίρφυς, υπάρχει σίγουρα κάτι που θα σε συναρπάσει.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Αγάπησέ το

  blogger m:t 8.10.2014
  practiscope
  Αγάπησέ το

  Το Love.it είναι ένα κατάστημα που συνδυάζει με το δικό του στιλ την τέχνη, το design, την αρχιτεκτονική και τη μόδα

  Διαβάστε Περισσότερα

 • New age σουβλατζίδικα

  blogger m:t 18.9.2014
  practiscope
  New age σουβλατζίδικα

  Υπάρχει το κλασσικό πιτόγυρο. Με την πίτα του -λαδωμένη ή αλάδωτη-, τον γύρο, τις πατάτες, κι αν κοιμάσαι και μόνος σου, με το κρεμμύδι και το τζατζίκι του. Το βρίσκεις σε κάθε γειτονιά και, ειδικά αν είσαι εργένης ή μάνα που κουράστηκες να μαγειρέψεις για το βράδυ, το εκτιμάς όσα λίγα πράγματα σ” αυτή τη χώρα.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Βρες τον δάσκαλό σου

  blogger m:t 20.7.2014
  practiscope
  Βρες τον δάσκαλό σου

  Αγγελία καθηγητή σε κολώνα της ΔΕΗ: μπορεί η πηγή έμπνευσης του Αγγελου Μουζακίτη και του Φίλιππου Γαβριλάκη να μη μοιάζει ειδυλλιακή, αποτυπώνει ωστόσο μια πραγματικότητα που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να ξεκινήσουν τη δική τους startup εταιρεία. Οι δύο τους, πριν από έναν περίπου χρόνο, σε μία βόλτα τους στην πόλη παρατήρησαν ένα αυτοσχέδιο αφισάκι, από αυτά που οι καθηγητές κατασκευάζουν μόνοι τους και κολλούν στις κολώνες της ΔΕΗ. «Το θεωρήσαμε τραγικό», λέει ο Αγγελος, «και εξαιρετικά μειωτικό για τον εκπαιδευτικό, αλλά και μη αποτελεσματικό, καθώς δύσκολα ένας γονέας θα επιλέξει ποτέ έναν καθηγητή έτσι».

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Πανσιόν σε νεοκλασικό

  blogger m:t 30.5.2014
  practiscope
  Πανσιόν σε νεοκλασικό

  O Γιάννης Κόνσολας φιλοξενεί στο Alice inn Athens τους τυχερούς τουρίστες

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging