• Πιάσε πράσινο στον Εθνικό Κήπο

  blogger T.A.F. 1.6.2016
  κοινωνία
  Πιάσε πράσινο στον Εθνικό Κήπο

  Κυριακή 5 Ιουνίου, ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μία σειρά από δράσεις με «πράσινο χαρακτήρα»! 

  Μάθημα Yoga και τρέξιμο μέσα στον Κήπο για όσους αγαπάνε την άσκηση σε ανοιχτό χώρο, ομαδικά παιχνίδια από τα παλιά για όλη την οικογένεια, παιχνίδια εξερεύνησης, ακροβατικά, ανάγνωση παραμυθιών, ξεναγήσεις πέριξ και μέσα στον Κήπο αλλά και δύο μουσικές εκπλήξεις από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών! Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μία ξεχωριστή συναυλία στο πράσινο από τα Σκληρά Καρύδια. 

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής: Μια επίσκεψη στη φωτεινή πλευρά της Iατρικής

  blogger T.A.F. 24.5.2016
  κοινωνία
  Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής: Μια επίσκεψη στη φωτεινή πλευρά της Iατρικής

  Πολλοί το έχουμε δει να συμβαίνει σε αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς και φίλους και κάποιοι άλλοι στον εαυτό μας- όταν κάτι πηγαίνει άσχημα με την υγεία μας και μετακομίζουμε για πολύ, για λίγο, ή για πάντα στη Χώρα της Θεραπείας αυτόματα μετακομίζουμε και στη Χώρα του Πόνου και της δυσεύρετης ανακούφισης από τα συμπτώματα (της ασθένειας) και των παρενεργειών (της θεραπείας).

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Εθνικό Κήπο

  blogger T.A.F. 24.5.2016
  κοινωνία
  Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Εθνικό Κήπο

  Στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το WWF Ελλάς, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ποδηλαττική Κοινότητα, το British Council, η Εθνική Λυρική Σκηνή, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η ομάδα Street Workout Athens, η yoga sto alsos, το Circus Dayz, το Playroom, η ethelon, η MONUMENTA και η ομάδα Πυγολαμπίδες διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή σε ένα από τα πιο σημαντικά «πράσινα» διαμάντια της πόλης υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Eργαστήριο (19.05) & διάλεξη (20.05) με τον Philippe Lacadée

  blogger T.A.F. 19.5.2016
  κοινωνία
  Eργαστήριο (19.05) & διάλεξη (20.05) με τον Philippe Lacadée

  Τι κρύβει η βία στο σχολείο; Γιατί το παιδί δεν αγαπάει το σχολείο; Πώς να διαχειριστούμε τους λεγόμενους «δύσκολους» μαθητές; Πώς να προσφέρουμε κίνητρα τους μαθητές; Με ποιον τρόπο η ψυχανάλυση μπορεί να βοηθήσει στο πλαίσιο του σχολείου;

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Ένα κινητό πλυντήριο ρούχων για άστεγους στους δρόμους της Αθήνας

  blogger persa 16.5.2016
  κοινωνία
  Ένα κινητό πλυντήριο ρούχων για άστεγους στους δρόμους της Αθήνας

  Είναι κάτι παραπάνω από ένα μήνα που το Ithaca Laundry, το πρώτο κινητό πλυντήριο για άστεγους ξεκίνησε τη λειτουργία του στους δρόμους της Αθήνας.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Η γιορτή των λουλουδιών στις αυλές των σπιτιών της Κόρντοβα (video)

  blogger persa 13.5.2016
  κοινωνία
  Η γιορτή των λουλουδιών στις αυλές των σπιτιών της Κόρντοβα (video)

  Στη Κόρντοβα της Ανδαλουσίας, τη ‘μακρινή και μόνη’ όπως την αποκαλεί σε ένα ποίημά του ο Λόρκα, κάθε Μάιο γιορτάζουν τον ερχομό της Άνοιξης ποικιλοτρόπως με τον διαγωνισμό για την πιο όμορφα ‘ανθισμένη’ αυλή να πρωτοστατεί.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Ένα σακίδιο για τον δρόμο

  blogger T.A.F. 21.4.2016
  κοινωνία
  Ένα σακίδιο για τον δρόμο

  Μετά από την μεγάλη ανταπόκρισή σας η ΠΑΡΕΑ επαναλαμβάνει αυτή την όμορφη δράση :) Θα ετοιμάσουμε παιδικά σακίδια για τα προσφυγόπουλα! Σκοπός μας είναι να κάνουμε μερικά από αυτά να χαμογελάσουν και να τους χαρίσουμε μερικά χρήσιμα αντικείμενα για το μακρύ τους ταξίδι.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Μια 2λεπτη βόλτα στις άγριες τουλίπες της Χίου (video)

  blogger persa 5.4.2016
  κοινωνία
  Μια 2λεπτη βόλτα στις άγριες τουλίπες της Χίου (video)

  Ένα μικρό δείγμα από τις ομορφιές που η φύση απλόχερα μοιράζει στο 2λεπτο βίντεο του Παναγιώτη Μαυράκη και αφιερωμένο στις ‘λαλάδες’ τις άγριες τουλίπες της Χίου που τέτοια εποχή, κυρίως τον Μάρτιο, κατακλύζουν με κόκκινο χρώμα τις γεωργικές καλλιέργειες  στο κεντρικό τμήμα του νησιού.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging