• Το Lonely Planet 'ψηφίζει' Πελοπόννησο ως κορυφαίο ευρωπαϊκό προορισμό

  blogger persa 7.6.2016
  κοινωνία
  Το Lonely Planet 'ψηφίζει' Πελοπόννησο ως κορυφαίο ευρωπαϊκό προορισμό

  Πριν λίγες μέρες ο γνωστός ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet δημοσίευσε στον ιστότοπό του τη λίστα με τους δέκα καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς για το 2016 στην κορυφή της οποίας βρίσκεται η Πελοπόννησος. Για την ακρίβεια 'Top 10' προορισμοί στην Ευρώπη για το 2016 είναι: 1. Πελοπόννησος, Ελλάδα 2. Aarhus, Δανία 3. Βενετία, Ιταλία 4. The Dordogne, Γαλλία 5. Lviv, Ουκρανία 6. Warwickshire, Αγγλία 7. Extremadura, Ισπανία 8. East Coast, Τενερίφη 9. Texel, Ολλανδία 10. Βόρεια Δαλματία, Κροατία

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Ο κήπος των αθηναϊκών αναμνήσεων

  blogger m:t 6.6.2016
  κοινωνία
  Ο κήπος των αθηναϊκών αναμνήσεων

  Μία βόλτα στον Εθνικό Κήπο, την καταπράσινη χρονοκάψουλα των Αθηνών

  Τα μοβ δέντρα οδήγησαν τα βήματά μου από τη Ρηγίλλης σε μια βόλτα-προσκύνημα στις παιδικές μου αναμνήσεις, δίπλα στο Ζάππειο και από εκεί μέσα στην καρδιά του Εθνικού Κήπου – ναι, τον πρόλαβα βασιλικό, όπως όλοι της γενιάς μου, που έκαναν τις μωρουδίστικες εξερευνήσεις τους στη λιμνούλα με τα παπάκια.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Yoga στα Πάρκα της Αθήνας

  blogger m:t 1.6.2016
  κοινωνία
  Yoga στα Πάρκα της Αθήνας

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Πιάσε πράσινο στον Εθνικό Κήπο

  blogger m:t 1.6.2016
  κοινωνία
  Πιάσε πράσινο στον Εθνικό Κήπο

  Κυριακή 5 Ιουνίου, ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μία σειρά από δράσεις με «πράσινο χαρακτήρα»! 

  Μάθημα Yoga και τρέξιμο μέσα στον Κήπο για όσους αγαπάνε την άσκηση σε ανοιχτό χώρο, ομαδικά παιχνίδια από τα παλιά για όλη την οικογένεια, παιχνίδια εξερεύνησης, ακροβατικά, ανάγνωση παραμυθιών, ξεναγήσεις πέριξ και μέσα στον Κήπο αλλά και δύο μουσικές εκπλήξεις από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών! Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μία ξεχωριστή συναυλία στο πράσινο από τα Σκληρά Καρύδια. 

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής: Μια επίσκεψη στη φωτεινή πλευρά της Iατρικής

  blogger m:t 24.5.2016
  κοινωνία
  Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής: Μια επίσκεψη στη φωτεινή πλευρά της Iατρικής

  Πολλοί το έχουμε δει να συμβαίνει σε αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς και φίλους και κάποιοι άλλοι στον εαυτό μας- όταν κάτι πηγαίνει άσχημα με την υγεία μας και μετακομίζουμε για πολύ, για λίγο, ή για πάντα στη Χώρα της Θεραπείας αυτόματα μετακομίζουμε και στη Χώρα του Πόνου και της δυσεύρετης ανακούφισης από τα συμπτώματα (της ασθένειας) και των παρενεργειών (της θεραπείας).

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Εθνικό Κήπο

  blogger m:t 24.5.2016
  κοινωνία
  Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στον Εθνικό Κήπο

  Στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το WWF Ελλάς, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Ποδηλαττική Κοινότητα, το British Council, η Εθνική Λυρική Σκηνή, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η ομάδα Street Workout Athens, η yoga sto alsos, το Circus Dayz, το Playroom, η ethelon, η MONUMENTA και η ομάδα Πυγολαμπίδες διοργανώνουν μία μεγάλη γιορτή σε ένα από τα πιο σημαντικά «πράσινα» διαμάντια της πόλης υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Eργαστήριο (19.05) & διάλεξη (20.05) με τον Philippe Lacadée

  blogger m:t 19.5.2016
  κοινωνία
  Eργαστήριο (19.05) & διάλεξη (20.05) με τον Philippe Lacadée

  Τι κρύβει η βία στο σχολείο; Γιατί το παιδί δεν αγαπάει το σχολείο; Πώς να διαχειριστούμε τους λεγόμενους «δύσκολους» μαθητές; Πώς να προσφέρουμε κίνητρα τους μαθητές; Με ποιον τρόπο η ψυχανάλυση μπορεί να βοηθήσει στο πλαίσιο του σχολείου;

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Ένα κινητό πλυντήριο ρούχων για άστεγους στους δρόμους της Αθήνας

  blogger persa 16.5.2016
  κοινωνία
  Ένα κινητό πλυντήριο ρούχων για άστεγους στους δρόμους της Αθήνας

  Είναι κάτι παραπάνω από ένα μήνα που το Ithaca Laundry, το πρώτο κινητό πλυντήριο για άστεγους ξεκίνησε τη λειτουργία του στους δρόμους της Αθήνας.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging