• Η Γιόγκα Αγκαλιάζει τον Αυτισμό

  blogger T.A.F. 6.12.2016
  κοινωνία
  Η Γιόγκα Αγκαλιάζει τον Αυτισμό

  Όταν μία δασκάλα παιδικής γιόγκα συναντά μία ψυχοθεραπεύτρια παιδιών τότε «ανθίζουν» οι γνώσεις για το πώς μπορούν να προσφέρουν περισσότερα σε μια ομάδα παιδικής γιόγκα για παιδιά με διαταραχές του αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ).

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Ανακαλύψτε τις Γειτονιές της Αθήνας με το Ποδήλατο

  blogger T.A.F. 16.11.2016
  κοινωνία
  Ανακαλύψτε τις Γειτονιές της Αθήνας με το Ποδήλατο

  Ένα νέο φιλόδοξο project του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  και του οργανισμού “Πόλεις για Ποδήλατο”.

  Στις “γειτονιές” της Αθήνας, εκεί όπου ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι χαμηλότερος και το ίδιο και οι ταχύτητες των οχημάτων, το περιβάλλον είναι πιο πρόσφορο για την ανάπτυξη της χρήσης του ποδηλάτου.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης ξαναζωντανεύει

  blogger T.A.F. 3.11.2016
  κοινωνία
  Η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης ξαναζωντανεύει

  Λίγο πριν από την παράδοσή της στο νέο διαχειριστή, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ξεδιπλώνει τη συμμετοχική της διάσταση και συντονίζεται με την πραγματικότητα της γειτονιάς της Κυψέλης, καλώντας καλλιτέχνες και ομάδες να αναλάβουν δράση από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου ως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Αφιέρωμα στην Αποταμίευση

  blogger T.A.F. 25.10.2016
  κοινωνία
  Αφιέρωμα στην Αποταμίευση

  Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και η Alpha Bank γιορτάζουν φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας με ένα ξεχωριστό τριήμερο εορταστικό αφιέρωμα από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου 2016.

  Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 & την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 και ώρες 10:00 – 15:00, οικογένειες με παιδιά ηλικίας 3-12 χρόνων θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη σημασία της αποταμίευσης μέσα από τις συλλογές και τα εκθέματα του μουσείου.

  Διαβάστε Περισσότερα

 • Φεστιβάλ «Break The Chain» / Μια «γιορτή» κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων

  blogger T.A.F. 21.10.2016
  κοινωνία
  Φεστιβάλ «Break The Chain» / Μια «γιορτή» κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων

  Στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ "Break the Chain" με αφορµή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα κατά της Εµπορίας Ανθρώπων. Το πολυθεµατικό Φεστιβάλ έχει στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέµατα που αφορούν στην εµπορία και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (Αnti-Τrafficking Campaign). Εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εµπορίας Ανθρώπων (Trafficking) του Υπουργείου Εξωτερικών, Ηρακλή Μοσκώφ, σε συνδιοργάνωση µε την Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • 30ος Γύρος της Αθήνας

  blogger T.A.F. 20.10.2016
  κοινωνία
  30ος Γύρος της Αθήνας

  Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Όλοι Μαζί Μπορούμε διοργανώνουν τον «30ο Γύρο Αθήνας», ο οποίος αποτελεί τη μαζικότερη αθλητική διοργάνωση της τοπικής αυτοδιοίκησης για μικρούς και μεγάλους και αποτελεί θεσμό για την πόλη μας.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Φθινοπωρινό πάρτι ανταλλαγής ρούχων

  blogger persa 10.10.2016
  κοινωνία
  Φθινοπωρινό πάρτι ανταλλαγής ρούχων

  Για μια ακόμη χρονιά, καταμεσής του Φθινοπώρου, η ομάδα ‘Μπες στα ρούχα μου – ανταλλαγή ρούχων’ διοργανώνει ένα Κυριακάτικο πάρτι ανταλλαγής ρούχων προτείνοντάς μας τον πιο όμορφο τρόπο να κάνουμε χώρο στις ντουλάπες μας. Παίρνουμε αγκαλιά τα όμορφά μας ρούχα -που όμως δεν χρειαζόμαστε πια -και πηγαίνουμε να γνωριστούμε και να πιούμε καφέ με όλους εκείνους που πιστεύουν στην αξία της ανταλλαγής, του μοιράσματος και της αλληλεγγύης.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging

 • Συγκέντρωση ειδών για οικογένειες προσφύγων στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

  blogger T.A.F. 5.10.2016
  κοινωνία
  Συγκέντρωση ειδών για οικογένειες προσφύγων στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

  Στο πλαίσιο της έκθεσης «Μια άλλη ζωή: Ανθρώπινες ροές / Άγνωστες Οδύσσειες», το Thessaloniki Museum of Photography-Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών), οργανώνει συγκέντρωση ειδών (σχολικά αντικείμενα, είδη ζωγραφικής και σχεδίου, παιδικά παιχνίδια κ.ά.) στον χώρο του, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν σε οικογένειες προσφύγων.

  Διαβάστε Περισσότερα

  tags: blogging